| FORSIDE | TIL BOKA GROUP A/S |


Kontor/Domicil og lager - Tietgenbyen Odense

Mulighed for kontor/domicil og lager i Tietgenbyen - Odense, med bedste beliggenhed direkte ud til Motorvej E20.

Beliggenhed
Bedste beliggenhed i Tietgenbyen Odense
Med facade direkte ud til Motorvej E20 udbydes nu lejemål til kontor og lager. Lejemålet er beliggende tæt på arkørsel 42 og 43 Tietgenbyen, med let adgang til resten af Danmark og Odense. Denne beliggenhed giver enestående mulighed for skiltning ud til Motorvej E20.
Der er busforbindelse til Odense C samt banegården lige ved ejendommen. Der er desuden stort cykelsti system overalt fra Odense til Tietgenbyen. Odense C nås på cykel på 25 min.

Lejemålet
Til eksistrende ejendom er der mulighed for at bygge op til 1.500 m² kontor og lager. Lejemålet indrettes efter lejers ønske og behov. Der indrettes lager, rampe og port. Kontoret indrettes i 2 etager med storrumskontor, mødelokaler og celle kontorer udført med glasvægge, te køkken samt personalefaciliteter. Indretning sker i samarbejde med lejer. Der vil blive etableret parkeringspladser i tilknytning til lejemålet.

Lys og indekilma
Huset vil blive opført ihht. den nye energiramme, hvor der vil blive gjort meget for at sikre indeklimaet. Vinduespartierne vil være ekstra høje, hvilket skire et godt lys i lokalerne, hvorved energiforbruget til belysning minimeres.
Ejendomsdata

Ejendomstype: LogisticPark

Adresse: C.F. Tietgens Boulevard 30, 5220 Odense SØ


Størrelse: op til 1.500 m²

Pris: efter aftaleKontakt: Henry Johansen

E-mail: henry@bokagroup.dk

Telefon: 4042 7820

Eller:

Kontakt: Millie Korsdal Rafn

E-mail: mkr@bokagroup.dk

Telefon: 2331 6931


Copyright 20108© BOKA GROUP A/S  ·  C. F. Tietgens Boulevard 30 1. sal TV  ·  5220 Odense SØ  ·  Tlf.: 6611 4730
Opdateret d. 21.9.2017